Trabzonlu Yağmur Türkiye ikincisi

Antalya’nın Kemer ilçesinde geçtiğimiz hafta düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu 1- D sınıfı öğrencilerinden Yağmur Eraslan 7 yaş kızlar kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.Şampiyonada birbirinden zorlu d

Trabzonlu Yağmur Türkiye ikincisi

Antalya’nın Kemer ilçesinde geçtiğimiz hafta düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu 1- D sınıfı öğrencilerinden Yağmur Eraslan 7 yaş kızlar kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.

Şampiyonada birbirinden zorlu dokuz maç yapan Yağmur altı galibiyet, iki beraberlik ve bir mağlubiyet alarak toplamda 7 puan ile kendi yaş kategorisinde Türkiye ikincisi olarak Milli Takım’a seçilmeye hak kazandı.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmeni ve satranç çalıştırıcısı Yusuf Tomar yaptığı açıklamada “Öğrencim Yağmur yarışmaya hazırlanırken çok hırslı ve azimli bir performans sergiledi. Başarılı olacağına inancım tamdı.

Öğrencimi bu başarısından dolayı kutluyorum. Antalya’da yapılan yarışmada öğrencimize rehberlik eden Trabzon satranç il temsilcisi Emre Enez’e ve Yağmur’un ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler