Trabzonlu vekilden şike cevabı

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu,  sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanunda değişiklik yapan kanun teklifinin genel kurul'da kabul edilmesinin ardından kamuoyunda yer alan bu yasaya AK Parti Trabzon Milletvekillerin

Trabzonlu vekilden şike cevabı

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu,  sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanunda değişiklik yapan kanun teklifinin genel kurul'da kabul edilmesinin ardından kamuoyunda yer alan bu yasaya AK Parti Trabzon Milletvekillerinin oy verdiği şeklinde çıkan söylentilere cevap verdi. Şike yasasında değişiklik teklifinin AK Parti, CHP, MHP ve BDP'nin grup başkan vekillerinin ortak imzası ile genel kurulda kabul edildiğini belirten Bıyıklıoğlu yasaya oy vermediğini ifade etti.  Bıyıklıoğlu, “Şike yasasına oy vermedim” dedi. Bıyıklıoğlu, şu ifadelere yer verdi:

Kanun düzenleyenlerin kafasına yıkıldı

Şike yasasında yapılan değişikliğin kişiye özel bir yasa olup olmadığı sorusunun cevabını tüm kulüp başkanlarının verebileceğini belirten AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, şike yasasında savcılıkça önceden süre gelen bir takip olmasaydı bu duruma kimsenin karşı çıkamayacağını belirtti. Kanun düzenlemesi ile şike değiştirilme teklifinin eş zamanlı olarak ortaya çıktığını belirten Bıyıklıoğlu, şampiyonluğun Trabzonspor’un hakkı olduğunu söyledi.

Trabzon 2014’de Büyükşehir oluyor

Trabzon’un Büyükşehir konusuna da değinen Bıyıklıoğlu, şu ifadelere yer verdi: “Trabzon Büyükşehir 2014 ‘ten sonra yapılacaktır. Belde Belediye başkanları seçimle iş başına geldiklerinden dolayı 2014 seçimlerinde Trabzon Büyükşehir belediyesi olarak seçimlere girecektir. Bunun içinde mecliste alt yapı çalışmaları yapılmaktadır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor