Trabzonlu Selçuk çeyrek finalde

Dünya Güreş Şampiyonası'nın üçüncü gününde mindere çıkan 74 kiloda son iki yılın dünya şampiyonu Selçuk Çebi çeyrek finale yükseldi.2011 Dünya Güreş Şampiyonası'nın 3. gününde, grekoromen stil 74 kiloda Selçuk Çebi, Tunuslu rakibini 2-0 yenerek tur atladı

Trabzonlu Selçuk çeyrek finalde

Dünya Güreş Şampiyonası'nın üçüncü gününde mindere çıkan 74 kiloda son iki yılın dünya şampiyonu Selçuk Çebi çeyrek finale yükseldi.

2011 Dünya Güreş Şampiyonası'nın 3. gününde, grekoromen stil 74 kiloda Selçuk Çebi, Tunuslu rakibini 2-0 yenerek tur atladı.

Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki şampiyonada grekoromen stilde son Türk sporcusu olan Çebi, ilk turda Yunan Petros Manoulidis'i çok üstün bir oyundan sonra tuşla yendikten sonra, Tunuslu Zied Ayt Okrame'yi de rahat bir müsabakadan sonra 2-0 (1-0, 1-0) mağlup etmeyi başardı.

Çebi, bu galibiyetle sıkletinde ilk 16 güreşçi arasına kaldı.

SELÇUK ÇEBİ ÇEYREK FİNALDE

Tunuslu Zied Ayt Okrame'yi de rahat bir müsabakadan sonra geçen Selçuk Çebi, Ermeni rakibini de yenerek çeyrek finale yükseldi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda grekoromen stil 74 kilo mücadelesinde Selçuk Çebi, üçüncü maçında Ermeni güreşçi Arsen Julfalakyan ile karşılaştı.

Zorlu geçen müsabakadan 2-1 (1-0, 0-2, 1-0) galip ayrılan Çebi, çeyrek finale yükseldi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor