Trabzonlu şehidin ailesine bilet

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesindeki Yeşiltaş Karakolu’na PKK’lı teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit düşen Trabzonlu er Ali Yasin Erosmanoğlu’nun Kurtuluş mahallesi Hacıahmet Sokak’taki evine bayramlaşmaya giden Trabzon Çılgınlar t

Trabzonlu şehidin ailesine bilet

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesindeki Yeşiltaş Karakolu’na PKK’lı teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit düşen Trabzonlu er Ali Yasin Erosmanoğlu’nun Kurtuluş mahallesi Hacıahmet Sokak’taki evine bayramlaşmaya giden Trabzon Çılgınlar taraftarlar derneği başkanı Soner Saraç ve dernek üyeleri, şehidin babası Ali Sait Erosmanoğlu ve iki erkek kardeşine forma ile Trabzonspor maçlarını için kombine bilet hediye etti.

44.20120822105619.jpg

Dernek başkanı Soner Saraç, bayramlaşmanın ardından, “Öncelikle Gaziantep’te olan olaydan kaybettiğimiz vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı dileriz. Biz Trabzonlu şehidimizi unutmadık, unutmayacağız. Şehidimiz koyu bir Trabzonspor taraftarı olduğunu, hiçbir Trabzonspor maçını kaçırmazdı. Biz Çılgınlar taraftarlar derneği olarak diyoruz ki, Birlik ve beraberliği stada taşıyacağız. Şehidimizi unutmayacağız” diye konuştu.

Baba Ali Sait Erosmanoğlu, “Şehit oğlum Ali Yasin Trabzonspor maçlarını hiç kaçırmazdı. Çılgınlar taraftarlar derneği üyesi olarak grup üyeleri ile birlikte maçları takip eder, her maça giderdi. Bizi bu bayram günü ziyaret eden Trabzon çılgınlar Taraftarlar derneği üyelerine teşekkür ediyoruz. 28 senedir şampiyonluğu göremedik. Bu şampiyonluğu göremeyen çocuklarımız inşallah bu sezon taraftarının da desteğiyle görecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler