Trabzonlu Onur Kıvrak'a nazar değdi

Sivasspor maçında omzundan sakatlanan Tolga Zengin'den kaleyi devralan ve performansıyla parmak ısırtan Onur Kıvrak'a nazar değdi.Milli Son olarak milli takıma çağrılmamasıyla gündeme oturan başarılı file bekçisi, önceki gün Gürcistan takımı Torpedo Kutai

Trabzonlu Onur Kıvrak'a nazar değdi

Sivasspor maçında omzundan sakatlanan Tolga Zengin'den kaleyi devralan ve performansıyla parmak ısırtan Onur Kıvrak'a nazar değdi.

Milli Son olarak milli takıma çağrılmamasıyla gündeme oturan başarılı file bekçisi, önceki gün Gürcistan takımı Torpedo Kutaisi ile oynanan hazırlık maçında arka adalesinde ağrı hissedince yerini genç kaleci Zeki Ayvaz'a bırakmıştı.
 
Bu durum teknik heyeti ve taraftarları oldukça endişelendirdi.
 
Ancak dün yapılan sağlık kontrollerinde bir soruna rastlanmayınca herkes derin bir nefes aldı. 24 yaşındaki kaleci Beşiktaş karşısında forma giyebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor