Trabzon'lu milli sporculardan kutlama

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, İdari işler Şube Müdürü Adnan Köseoğlu, Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk ile Boks, Karate, Judo ve Eskrim Teakwondo, atıcılık Antrenörleri ve mili sporcular İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi ziyaret ede

Trabzon'lu milli sporculardan kutlama

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, İdari işler Şube Müdürü Adnan Köseoğlu, Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk ile Boks, Karate, Judo ve Eskrim Teakwondo, atıcılık Antrenörleri ve mili sporcular İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak çiçek vererek okula spor malzemesi yardımında bulundular. 

Okul Müdür yardımcısı Avniye Celebi ile okul öğretmenleri tarafından karşılanan sporcular, öğretmenlere çiçek takdim ederek bu mutlu günlerinde yanlarında olduklarını söylediler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı kendisinin de bu duyguyu yaşadığını belirterek “Öğretmenlik kutsal bir görevdir” diyerek öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor