Trabzonlu kızın başarısı

 Slovakya'da düzenlenen Dünya Kick Box şampiyonasında, 1'inci olan Nagihan Kalyoncu, Trabzon'un ve Türkiye'nin gururu oldu. 2 göz odada 3 kardeşi ve anne babasıyla yaşayan Nagihan, büyük bir başarıya imza attı. Başarısını imkânsızlıklar engelleyemedi. Nag

Trabzonlu kızın başarısı

 

Slovakya'da düzenlenen Dünya Kick Box şampiyonasında, 1'inci olan Nagihan Kalyoncu, Trabzon'un ve Türkiye'nin gururu oldu.
 
2 göz odada 3 kardeşi ve anne babasıyla yaşayan Nagihan, büyük bir başarıya imza attı. Başarısını imkânsızlıklar engelleyemedi.
 
Nagehan yaşadığı sıkıntıları, “Bir insanın hele de bir kız çocuğunun hele de odası olmaması gerçekten zor. Hani biz zorluklar altında yaşadık bu başarı burdan geliyor zaten bir odada içinde zaten her şey ne olduysa oldu. Ama odam olsa daha bir ayrı olurdu zaten. Bir odam olmasını gerçekten isterim. Ama yok, şartlar ve koşullar bunu gerektiriyor." sözleriyle anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler