Trabzonlu hakemin cezası bitti

G.Saray – G.Antep mücadelesindeki yönetimiyle sarı kırmızılı camianın tepkisini çeken hakem Abdullah Yılmaz ve yardımcısı Serdar Diyadin, 3 haftalık aranın ardından yeniden görev almaya hazırlanıyor.Ligin 8. Haftasında oynanan G.Saray – G.Antep maçındaki

Trabzonlu hakemin cezası bitti

G.Saray – G.Antep mücadelesindeki yönetimiyle sarı kırmızılı camianın tepkisini çeken hakem Abdullah Yılmaz ve yardımcısı Serdar Diyadin, 3 haftalık aranın ardından yeniden görev almaya hazırlanıyor.

Ligin 8. Haftasında oynanan G.Saray – G.Antep maçındaki kötü yönetiminden dolayı uzun bir dönem dinlendirileceği iddia edilen Abdullah Yılmaz ve yardımcısı Serdar Diyadin 3 haftalık bir aradan ardından MHK tarafından düdüğüne kavuştu…

Kötü performansından dolayı MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun da gazabına uğrayan Abdullah Yılmaz, MHK tarafından Çarşamba günü Bank Asya Lig'inde oynanacak olan K.Erciyesspor – Adanaspor maçına atandı.

G.Saray – G.Antep maçında özellikle Servet'in atılması konusunda dahli olan yardımcı hakem Serdar Diyadin'de yine 3 haftalık bir aradan sonra perşembe günü oynanacak olan Kasımpaşa – Göztepe maçında görev alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor