Trabzon'lu genç gelecek vaad ediyor!

Futbola Trabzon’un köklü kulüplerinden İdmanocağı’nda başlayıp daha sonra Trabzonspor Genç takımı ve Boluspor A2 takımına transfer olarak burada stoper mevkiinde çıktığı 40 maçta 6 gol atan 19 yaşındaki Samet Akaydın, gelecek vaad ediyor.Futbola İdmonocağ

Trabzon'lu genç gelecek vaad ediyor!

Futbola Trabzon’un köklü kulüplerinden İdmanocağı’nda başlayıp daha sonra Trabzonspor Genç takımı ve Boluspor A2 takımına transfer olarak burada stoper mevkiinde çıktığı 40 maçta 6 gol atan 19 yaşındaki Samet Akaydın, gelecek vaad ediyor.

Futbola İdmonocağı altyapısında başlayan ve burada Genç ve A Genç takımlarında beş yıl futbol oynayan Samet Akaydın daha sonra Trabzonspor’un genç takımına ardından da Bolusspor’a transfer oldu.

Boluspor’da Oğuz Çetin döneminde profesyonel olan Akaydın, Boluspor’un A2 takımıyla geçen sezon oynadığı 40 maçta 6 gol atarak takımına hücuma dayalı yönde de katkı sağladı.

19 yaşında, 1.90 cm boyunda olan Samet, güçlü fiziği, hava hâkimiyeti ve çabukluğu ile ileride transferde adından çok sık söz ettireceğe benziyor.

20130816aw000057_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler