Trabzonlu federasyon başkanına ceza

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü teftiş kurulu tarafından 3 ay ceza alan Wushu Federasyonu Başkanı Abdurrahman Akyüz, 4 kasım tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulda Aday olamayacak.Abdurrahman Akyüz, yaptığı açıklamada haksız bir şekilde cezalandırıldı

Trabzonlu federasyon başkanına ceza

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü teftiş kurulu tarafından 3 ay ceza alan Wushu Federasyonu Başkanı Abdurrahman Akyüz, 4 kasım tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulda Aday olamayacak.

Abdurrahman Akyüz, yaptığı açıklamada haksız bir şekilde cezalandırıldığını belirtti. Akyüz, adının geçtiği soruşturmada, olayın kendisi ile ilgili olmadığını belirterek yine de ceza almasına şaşırdığını ifade etti. Tebligatı dün gece aldığını ve gerekli itirazda bulunduğunu belirten Akyüz, yaşananları tamamen açıklayan bir dosyayı da Başbakana ilettiğini belirtti.
 
19 Temmuz'a ilk takılan Abdurrahman Akyüz'ün ceza almasını sağlayan genelge: 19 temmuz 2012 tarihinde yayınlanan Bağımsız Spor Federasyonlarının Çalışma usul ve esasları hakkındaki yönetmeliğin 11. maddesinde yer alan "son beş yıl içerisinde 1 defada 3 ay veya toplam 6 ay hak mahrumiyeti cezası almış olanlar, Federasyon Başkanı, Başkan vekili, Asbaşkan olamazlar" hükmü gereği, Başkanvekili olamayacağı usulsüz olarak Başkanvekilliği sıfatı kullandığı, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü teftiş kurulu tarafından ceza alan Akyüz tekrar başkanlığa aday olamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor