Trabzonlu Dünya Şampiyonuna kral karşılama

Bulgarıstan’ın Albena kentinde yapılan Yıldız bayanlar Dünya boks şampiyonasında 70 kligoramda birinci olarak altan madaylya kazanan Trabzon Belediyesipor’un boksorü Busenaz Sürmeneli Trabzon haüvalımanda  coşkulu bir şekilde karşılandı.Havaalanında kısa

Trabzonlu Dünya Şampiyonuna kral karşılama

Bulgarıstan’ın Albena kentinde yapılan Yıldız bayanlar Dünya boks şampiyonasında 70 kligoramda birinci olarak altan madaylya kazanan Trabzon Belediyesipor’un boksorü Busenaz Sürmeneli Trabzon haüvalımanda  coşkulu bir şekilde karşılandı.

Havaalanında kısa bir açıklama yapan Busenaz "Çok heyecanlı ve mutluyum. Hedefim dünya şaampyio0nluğunu trabzon’a getirmekti bu hedefimi gerçekleştirerek büyük bir gurur yaşadım. İnşallah bu başaralılarımın devamını getireceğim." dedi.

98s.20130930150632.jpg

FENERBAHÇE'DEN TEKLİF GELİRSE...

Şampiyon Busenaz'ın antrenörü Cahit Süme ise yaptığı açıklamada Trabzonlu boksörün teklif gelmesi halinde Fenerbahçe'ye gidebileceğini sitemkar bir dille anlattı. Kendilerine manevi desteğin sonsuz olduğunu belirten Süme bekledikleri maddi desteği ise bir türlü bulamadıklarını belirtti. Süme "Maddi konuda destek yok . Eğer Trabzon’da gereken destek yine bulunamazsa Fenerbahçe’den teklif gelmesi halinde sporcularımız bu teklifi değerlendirmek zorunda kalacaktır." ifadelerini kullandı.

Tüm rakiplerine ringi dar ederek altın madalyaya ulaşan ve göğsümüzü kabartan Trabzonlu Boksör Busenaz açıklamarın ardından Trabzon havalimanından üstü açık bir arabayla alınarak kent turu attırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor