Trabzonlu boksörlerden gümüş madalya

Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları'nda 75, 64, 60 ve 49 kilolarda Türk boksörler 1 altın ve 3 gümüş madalya aldı.75 KİLODA ALTIN MADALYA17. Akdeniz Oyunları'nda 75 kiloda ringe çıkan milli boksör Adem KIlıççı, Mısırlı Hosam Abdin'i yenerek altın ma

Trabzonlu boksörlerden gümüş madalya

Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları'nda 75, 64, 60 ve 49 kilolarda Türk boksörler 1 altın ve 3 gümüş madalya aldı.

75 KİLODA ALTIN MADALYA

17. Akdeniz Oyunları'nda 75 kiloda ringe çıkan milli boksör Adem KIlıççı, Mısırlı Hosam Abdin'i yenerek altın madalya kazandı.
 
Tarsus Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaların final gününde altın madalya için Adem Kılıççı ile Mısırlı Abdin ringe çıktı. Rakibini 3-0 yenen Kılıççı, Türkiye'ye altın madalya kazandırdı. Hosam Abdin ise gümüş madalyada kaldı.
 
Kategorinin bronz madalyalarını İtalyan Luca Capuano ile Makedon sporcu Fatlum Zhuta kazandı.
 
FATİH KELEŞ'TEN GÜMÜŞ
 
17. Akdeniz Oyunları'nda boksta 64 kiloda ringe çıkan Trabzonlu milli boksör Fatih Keleş, Cezayirli Abdelkader Chadi'ye yenilerek gümüş madalyada kaldı.
 
Tarsus Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaların final gününde altın madalya için Fatih Keleş ile Chadi ringe çıktı. Rakibine 3-0 yenilen Keleş gümüş madalyada kalırken Cezayirli rakibi ise altın madalyaya uzandı.
 
Kategorinin bronz madalyalarını ise Mısırlı Eslam Mohamed ile Yunan Alexandros Tsanidikis kazandı.
 
BÜNYAMİN AYDIN GÜMÜŞ ALDI 
 
17. Akdeniz Oyunları'nda boksta 60 kiloda ringe çıkan milli boksör Bünyamin Aydın, Fransız Sofiane Oumiha'ya yenilerek gümüş madalyada kaldı.
 
Tarsus Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaların final gününde altın madalya için Bünyamin Aydın ile Oumiha ringe çıktı. Rakibine 2-1 yenilen Aydın gümüş madalyada kalırken Fransız rakibi ise altın madalyaya uzandı.
 
Kategorinin bronz madalyalarını ise İtalyan Fabio Introvaia ile Cezayirli Mohamed Amine Ouadahi kazandı.
 
FERHAT PEHLİVAN GÜMÜŞLE YETİNDİ
 
17. Akdeniz Oyunları'nda boksta 49 kiloda ringe çıkan Trabzonlu milli boksör Ferhat Pehlivan, Cezayirli Mohamed Flissi'ye yenilerek gümüş madalyada kaldı.
 
Tarsus Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaların final gününde altın madalya için Ferhat Pehlivan ile Flissi ringe çıktı. Rakibine 3-0 yenilen Ferhat Pehlivan gümüş madalyada kalırken Cezayirli rakibi ise altın madalyaya uzandı.
 
Kategorinin bronz madalyalarını ise Mısırlı Ramy Elawady ile İtalyan Manuel Cappai kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler