Trabzonlu Boksör altın kemeri kaptı

 23-26 Nisan tarihleri arasında Polonyanın başkenti Varşovada yapılan A milli takım Feliks Stamm Boks turnuvasında 64 kiloda Fatih Keleş altın madalya ve altın kemerin sahibi oldu. 69 kiloda Abdulkadir Köroğlu 3. olarak bronz madalya kazandı. Nazım Dalkır

Trabzonlu Boksör altın kemeri kaptı

 

23-26 Nisan tarihleri arasında Polonyanın başkenti Varşovada yapılan A milli takım Feliks Stamm Boks turnuvasında 64 kiloda Fatih Keleş altın madalya ve altın kemerin sahibi oldu.
 
69 kiloda Abdulkadir Köroğlu 3. olarak bronz madalya kazandı. Nazım Dalkıran: Turnuvaya 28 ülke katıldı. Avrupa şampiyonası ve Akdeniz oyunları öncesi en önemli turnuvada Trabzonlu ve Türk boks milli takımı çok başarılı olarak takım halinde de birincilik kupasını aldı.
 
Nazım Dalkıran: Bu turnuvanın bir diğer önemi iyi performans gösteren sporcunun Akdeniz oyunlarında takıma girmeleriydi. Sporcularımız bu turnuvada Trabzon’u ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etti. Nazım Dalkıran: Bu moral ve motivasyonla Akdeniz oyunlarında sporcularımız kürsünün en iyi yerinde olacaktır. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor