Trabzonlu bayan kick bokscuya ödül

 Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Dünya Kick Boks Şampiyonu Nagihan Kalyoncu’yu makamında kabul ederek ödüllendirdi. Geçtiğimiz ay Slovakya’da yapılan Kick Boks Şampiyonası’nda 56 kilogramda genç bayanlarda dünya şampiyonu o

Trabzonlu bayan kick bokscuya ödül

 

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Dünya Kick Boks Şampiyonu Nagihan Kalyoncu’yu makamında kabul ederek ödüllendirdi.
 
Geçtiğimiz ay Slovakya’da yapılan Kick Boks Şampiyonası’nda 56 kilogramda genç bayanlarda dünya şampiyonu olan Nagihan Kalyoncu Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’yı ziyaret etti. Yazıcı, Trabzonlu genç sporcuyu tebrik ederek ”Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Nagihan Kalyoncu Milli Takım’da tarihi bir başarıya imza atmıştır. Kick Boks ailesinin bütün fertlerine, antrenör, hakem, idareci, sporcu ve sporcu velilerine kutluyorum “dedi.
 
Dünya Kick Boks Şampiyonu Nagihan Kalyoncu da kendisine güvenenleri mahcup etmediği için mutlu olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor