Trabzonlu atlete doping şoku!

 İngiltere'de yapılan Avrupa Takımlar Şampiyonası Süper Lig atletizm yarışmalarında, Milli Takım kafilesinde yer alan 8 rekortmen sporcu, dopingli çıkınca yarışlardan çekildi.Ada'ya gitmelerine rağmen, Türkiye Şampiyonası'nda yapılan doping kontrolü sonuç

Trabzonlu atlete doping şoku!

 İngiltere'de yapılan Avrupa Takımlar Şampiyonası Süper Lig atletizm yarışmalarında, Milli Takım kafilesinde yer alan 8 rekortmen sporcu, dopingli çıkınca yarışlardan çekildi.
Ada'ya gitmelerine rağmen, Türkiye Şampiyonası'nda yapılan doping kontrolü sonuçları dün ortaya çıkınca, sporcuların da sahaya çıkarılmasına izin verilmedi. Bu sporcuların arasında Trabzonlu Hasan Birinci de bulunuyor.haber61

Aralarında Trabzonlu Hasan Birinci, Kıvılcım Kaya, Esen Kızıldağ, Emel Güngör, Tuğçe Şahutoğlu, Dilek Esme ve, Batuhan Buğra Eruygun'un bulunduğu 8 atlet ile yine Gürbüz Gürbüzoğlu, Artun Talay ve Çağlar Kahramanoğlu'nun içinde bulunduğu 6 antrenör, doping nedeniyle Akdeniz Oyunları kadrosundan da çıkarıldı. Bu isimler 26 Haziran'da Mersin'de başlayacak yarışmalara da katılamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor