Trabzonlu antrenörler Boks milli takımda

Kastamonu da 6 Nisan da başlayıp 21 Nisanda sona erecek olan A Milli Boks Takımı kadrosunda görev yapan Trabzonlu antrenörler Nazım Dalkıran ve Altar Kalkışım hedeflerinin Türkiye ye ve Trabzon’a 2013 yılında yapılacak olan Avrupa, Dünya ve Akdeniz Oyunla

Trabzonlu antrenörler Boks milli takımda

Kastamonu da 6 Nisan da başlayıp 21 Nisanda sona erecek olan A Milli Boks Takımı kadrosunda görev yapan Trabzonlu antrenörler Nazım Dalkıran ve Altar Kalkışım hedeflerinin Türkiye ye ve Trabzon’a 2013 yılında yapılacak olan Avrupa, Dünya ve Akdeniz Oyunlarında madalyalar kazandırmak olduğunu söylediler.

Nazım Dalkıran yaptığı açıklamada; Trabzon boksunun her zaman başarılı olduğunu ve 2013 yılında yine Trabzon’a büyük sevinçler yaşatacağını söyledi. Bu kampta beni en çok mutlu eden, antrenörlükte kendini ispatlamış hem ulusal hem de uluslararası arenada başarılar kazanmış Trabzonlu antrenör kardeşim Altar Kalkışım’la birlikte görev almamızdır. Milli takımda birlikte çalışmamız bize iyi sonuçlar kazandıracağı inancındayım.
 
A Milli Takım Boks Antrenörü Altar Kalkışım ise; dönem dönem milli takımda görev yaptım. Antrenörlük hayatımda gerek bilgi ve birikimleri ile gerektiğinde ise bana her türlü konularda yardımcı olan Trabzon boksunda ve Türk boksunda tarihin en büyük başarılarına imza atan Nazım Dalkıran ile birlikte A Milli takımda antrenörlük görevini yapmam beni ayrıca onurlandırmıştır. Bize bu görevi layık gören Türkiye Boks Federasyon başkanı Sayın Eyüp Gözgeç’e teşekkür ederiz. İnşaallah bu yıl Türk Boksunu layık olduğu yerlere taşırız.
 
Bu kampın sonunda Polonya da yapılacak olan Uluslar arası turnuvaya katılıp boksörlerimizin son durumunu değerlendireceğiz. Mayıs ayında Beyaz Rusya da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası ve Haziran ayında Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Akdeniz Oyunları öncelikli hedeflerimiz arasında.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler