Trabzon'dan Zokora tepkisi!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), futbolcuları Didier Zokora'ya vermiş olduğu 3 maçlık cezanın kendilerinde tam bir hayal kırıklığı yarattığını söyledi.Yener, faul dahi olmayan bir pozisyonda Zo

Trabzon'dan Zokora tepkisi!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), futbolcuları Didier Zokora'ya vermiş olduğu 3 maçlık cezanın kendilerinde tam bir hayal kırıklığı yarattığını söyledi.

Yener, faul dahi olmayan bir pozisyonda Zokora'nın kırmızı kart ile cezalandırıldığını ileri sürerek, ''Böyle bir pozisyonda Zokora'ya 3 maç ceza verilirken, aynı hareketi yapan Alex'e 1 maç ceza verildi. Rakibinin aşil tendonuna bilerek basan Elmander'in 2 maçlık cezasını, Tahkim Kurulu 1'e indirdi. Rakip kaleciye kafa atan Engin Baytar ise 2 maç ceza aldı. Disiplin kurulunun Zokora'ya vermiş olduğu 3 maçlık ceza, bizde tam bir hayal kırıklığı yarattı. Bu çifte standart değil de ne?'' diye konuştu.

Türk futbolunun geleceği açısından bazı şeyleri dile getirmek istemediklerini kaydeden Hasan Yener, ''Camia olarak da bazı şeyleri kamuoyunun önüne getirmek durumundayız. Futbolda en tehlikeli şey, çifte standarttır. Kurulların bundan böyle vereceği kararlarda buna çok dikkat etmesi gerekir'' dedi.

Kararların mutlaka hakem ve gözlemci raporları dikkate alınarak, ayrıca görüntülerin de izlenerek verilmesi gerektiğini savunan Yener, ''Bunları dikkate aldığınızda daha sağlıklı bir karar verirsiniz. Kararların alınmasında forma renklerinin etkili olmaması gerektiğini düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor