Trabzon'dan İnter bileti uyarısı

Trabzonspor’un 14 Eylül Çarşamba günü İtalya’da oynayacağı İnter maçı biletleri hakkında Trabzonspor kulübünden bir duyuru yapıldı.Buna göre taraftarların satışı Trabzonspor’un resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılan biletlerle ilgili aşağıd

Trabzon'dan İnter bileti uyarısı

Trabzonspor’un 14 Eylül Çarşamba günü İtalya’da oynayacağı İnter maçı biletleri hakkında Trabzonspor kulübünden bir duyuru yapıldı.

Buna göre taraftarların satışı Trabzonspor’un resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılan biletlerle ilgili aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerektiği yönünde uyarıda bulundu. İşte o maddeler;

•      Bilet satışı yarın (13 Eylül Salı) yerel saatle 12.00’de sona erecek.

•      Biletler maç günü (14 Eylül Çarşamba) yerel saatle 15.00’e kadar Milano’daki Boscolo Milano Otel’de kulübümüz yetkilisi Fatih Şahinoğlu tarafından kimlik bilgileri kontrol edilerek sahiplerine dağıtılacak.

•      Stadyumda taraftarlarımız için sadece “Gate 9” ve “Gate 10” kapıları hizmet verecek.

•      Maça gelecek olan taraftarlarımız mutlaka yanlarında pasaportlarını da bulundumak zorundalar. Yapılacak kontrollerde pasaportu yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacak.

•      Taraftar gruplarının isimlerinin ya da takımımıza destek mesajları içeren pankartlar haricinde herhangi bir mesaj içeren pankartlar stadyuma alınmayacak. Özellikle politik mesaj, ırkçılık ya da nefret içeren pankartlar konusunda UEFA’nın ağır yaptırımları bulunuyor. Bu konuda taraftarlarımızın dikkatli olması gerekmektedir.

•      Stadyuma 2*2 mt ölçüsünden büyük bayrak alınmayacak.

Boscolo Milano Otel Adres: CORSO MATTEOTTI, 4-6 Milan / Italy

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor