Trabzon'dan Fener'e cevap

Trabzonspor’un Şükrü Saraçoğlu Stadında oynadığı maçta Trabzonspor’un mağlup olmasının ardından Kazım Koyuncu’nun Hayde şarkısı çalınmıştı.Maç sonrası Trabzonspor ve Trabzonsporluların yanı sıra aramızdan ayrılan Kazım Koyuncu’nun ailesi de Karadeniz’in s

Trabzon'dan Fener'e cevap

Trabzonspor’un Şükrü Saraçoğlu Stadında oynadığı maçta Trabzonspor’un mağlup olmasının ardından Kazım Koyuncu’nun Hayde şarkısı çalınmıştı.

Maç sonrası Trabzonspor ve Trabzonsporluların yanı sıra aramızdan ayrılan Kazım Koyuncu’nun ailesi de Karadeniz’in simge sesi olan Kazım Koyuncu’nun parçasının bu şekilde kullanılması kınanmıştı.

Trabzonspor’un bu akşam Avni Aker’de Orduspor’la oynayacağı maç öncesi Trabzonsporlular Fener’e cevabı verdi. Avni Aker bu akşam maç öncesi Kazım Koyuncu’nun şarkılarıyla inlerken, skorbordta ise Kazım Koyuncu’nun fotoğrafı ile birlikte “Kazım Koyuncu’nun evi Avni Aker’dir” yazısı yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler