Trabzon'dan Engin ve Emre tepkisi

Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, aday kadrosunu dün duyururken, Trabzonspor Kulübü açıklanan kadroya tepki gösterdi.  Bordo-mavili yöneticilerden Coşkun Çebi, teknik kadronun tercihlerini manidar bulduğunu belirterek, "Atatürk'ün ünlü bir veciz

Trabzon'dan Engin ve Emre tepkisi

Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, aday kadrosunu dün duyururken, Trabzonspor Kulübü açıklanan kadroya tepki gösterdi. 

 

Bordo-mavili yöneticilerden Coşkun Çebi, teknik kadronun tercihlerini manidar bulduğunu belirterek, "Atatürk'ün ünlü bir vecizesi var. 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' diyor. Ay-yıldızlı takıma hangi kriterlere göre oyuncu seçiliyor öğrenmek istiyoruz.

 

Bir kulübün başkanına hakaret eden, başka bir oyuncuya sahanın ortasında ırkçı ifadeler kullanan, ligin final maçında hakeme uygunsuz sözler sarf eden bir futbolcunun kadroya çağırılması hangi mantıkla izah edilebilir merak ediyoruz" dedi.

 

Çebi, ayrıca Avcı'ya "Engin Baytar'ın Trabzonspor'da oynadığı dönemde Avcı, 'Allah bana böyle bir oyuncu ile çalışmayı nasip etmesin' demişti.

 

Engin üzerindeki forma değişince mi Avcı'nın gözünde değer kazandı?" sözleri ile yüklendi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler