Trabzon'dan Azeri futbolcu atağı!

1461 Trabzon ,Azeri kulübü Sumqayıt’tan üç oyuncuyu denemek üzere Trabzon’a davet etti.Azerbaycan genç milli takımlarında da forma giyen Orkhan Aliyev, Ruslan Nasirli ve Shamil Jamaladdinov 22 – 29 Ocak tarihleri arasında 1461 Trabzon'la idmanlara çıkacak

Trabzon'dan Azeri futbolcu atağı!

1461 Trabzon ,Azeri kulübü Sumqayıt’tan üç oyuncuyu denemek üzere Trabzon’a davet etti.

Azerbaycan genç milli takımlarında da forma giyen Orkhan Aliyev, Ruslan Nasirli ve Shamil Jamaladdinov 22 – 29 Ocak tarihleri arasında 1461 Trabzon'la idmanlara çıkacak. Oyuncuların üçü de 1995 doğumlu. Orkhan Aliyev ve Shamil Jamaladdinov orta sahada forma giyerken, Ruslan Nasirli ise forvet pozisyonunda oynuyor. Nasirli’nin lakabı “Azeri Pato”.

Bir süre önce Orkhan Aliyev Porto ile idmanlara çıkmış, ancak alt kategoride oynaması istenince ülkesine geri dönmüştü. Aliyev, sezon başında 1461 Trabzon’un Sumqayıt ile oynadığı hazırlık maçında dikkatleri çekmişti.

3 Azeri oyuncunun Trabzonspor'un istediği şartları kabul etmesi için görüşmeler sürüyor.

Ruslan Nasirli'nin videosu için tıklayın

Orkhan Aliyev'in videosu için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler