Trabzon'dan Antalyaspor'a transfer

Kırmızı beyazlı kulüp, Trabzonspor'un milli kalecisi Kayhan Akat'ı renklerine bağladı. Dün Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan imza töreniyle Antalyasporlu olan Kayhan Akat, 20 kez A ve genç milli takım forması giydi. 27 yaşındaki milli kaleci, Antalya'ya

Trabzon'dan Antalyaspor'a transfer

Kırmızı beyazlı kulüp, Trabzonspor'un milli kalecisi Kayhan Akat'ı renklerine bağladı. Dün Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan imza töreniyle Antalyasporlu olan Kayhan Akat, 20 kez A ve genç milli takım forması giydi. 27 yaşındaki milli kaleci, Antalya'ya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. Törende bir konuşma yapan hentbol şubesi sorumlusu yönetici Hakan İbran, “Transferlerin arkası gelecek. Süper Lig'de güçlü bir kadro kurmanın hesabını yapıyoruz. Düşündüğümüz bazı oyuncuları da kadromuza dahil etmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor