Trabzon'daki kız 2 yıldır kayıp!

Trabzon’un Sürmene ilçesi Fındıcak köyünde yaşayan 4 çocuklu ailenin 3 kızından biri olan Meryem Kol (15), iki yıl önce eve gelen 3'ü maskeli 4 kişi tarafından evdeki 6 kişinin elleri ayakları bağlanarak kaçırıldı. Kaçırılma olayının ardından yaklaşık 2 y

Trabzon'daki kız 2 yıldır kayıp!

Trabzon’un Sürmene ilçesi Fındıcak köyünde yaşayan 4 çocuklu ailenin 3 kızından biri olan Meryem Kol (15), iki yıl önce eve gelen 3'ü maskeli 4 kişi tarafından evdeki 6 kişinin elleri ayakları bağlanarak kaçırıldı. Kaçırılma olayının ardından yaklaşık 2 yıl geçmesine rağmen kızından haber alamayan baba İhsan Kol ne jandarmanın ne de polisin olayın takipçisi olmadığını iddia ediyor.

Fındıcak köylerindeki evlerinde 11 Ocak 2010’da eve gelen 4’ü maskeli 5 kişi tarafından kızının kaçırıldığını söyleyen baba İhsan Kol “Kızımı kaçıran adam eşimin süt kardeşi, bu yüzden evimize sürekli girip çıkan biriydi. Yine bir gün elinde tatlı ile evimize geldi. Bize ikram ettiği tatlılarda acılık olduğunu hissettik yemedik. Zehirlenmediğimizi anlayınca maskeli 4 kişi ile evimizi bastı. Bizim el ve ayaklarımızı bağlayarak Meryem’i kaçırdılar. Kızım o sene 13 yaşındaydı. Şimdi 15 yaşında. İki yıldır kızımızdan hiçbir haber alamadık. Ne polis ne de jandarma bu konuya yeterince önem vermiyor. Sürekli ilgili makamları ziyaret ediyoruz ama bir sonuç alamıyoruz” dedi.

Baba İhsan Kol, eşi Makbule Kol’un süt kardeşi olan Y.K’nin daha önce de Samsun’da bir kız kaçırdığını anlatarak “Bu adam daha önce Samsun’da evlenme vaadi ile bir kız kaçırdı, kızın ailesi razı olmayınca kızı bırakıp kaçtı. Hapishanede yattı, 2009’dan beri de çeşitli suçlardan aranıyor. Bizim kızımız kaçırıldıktan sonra maskeli 4 kişi yakalandı, 40’ar yıl ceza aldılar. Ama bu adam bir türlü yakalanamıyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor