| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 29 Haziran 2008 19:45

Trabzon'daki Karate Turnuvası

19 Mayıs Spor Salonu'nda 2 gün süren turnuvaya Türkiye, Gürcistan, Azerbaycan, Suriye, Türkmenistan, Ukrayna ve Kazakistan'dan 245 sporcu katıldı. Turnuvada Türkiye, 21 altın, 17 gümüş ve 27 bronz, Gürcistan 5 altın, 7 gümüş ve 16 bronz, Azerbaycan, 3 alt

19 Mayıs Spor Salonu'nda 2 gün süren turnuvaya Türkiye, Gürcistan, Azerbaycan, Suriye, Türkmenistan, Ukrayna ve Kazakistan'dan 245 sporcu katıldı.

Turnuvada Türkiye, 21 altın, 17 gümüş ve 27 bronz, Gürcistan 5 altın, 7 gümüş ve 16 bronz, Azerbaycan, 3 altın, 5 gümüş ve 11 bronz, Suriye, 1 altın, 3 gümüş ve 6 bronz, Ukrayna, 2 altın ve 1 gümüş, Kazakistan da 2 altın ve 1 gümüş madalya kazandı.

Türkiye, turnuvada elde ettiği 124 puanla birinciliği elde etti. Gürcistan 45 puanla ikinciliği, Azerbaycan da 30 puanla üçüncülüğü aldılar.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Bu Haber İlginizi Çekebilir

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev ceza!
Spor

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev ceza!