Trabzon'da yüzme günleri başlıyoır

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yüzme Federasyonu ile Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü vasıtasıyla yüzme sporunu tabana yaymak, yüzmeyi halka sevdirmek ve yetenekli sporcuları tespit etmek amacı ile ‘Yüzme Günleri Etkinlikleri’ 7 Eylül Cumartesi

Trabzon'da yüzme günleri başlıyoır
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yüzme Federasyonu ile Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü vasıtasıyla yüzme sporunu tabana yaymak, yüzmeyi halka sevdirmek ve yetenekli sporcuları tespit etmek amacı ile ‘Yüzme Günleri Etkinlikleri’ 7 Eylül Cumartesi günü saat 09 da Trabzon Mehmet Akif Ersoy Olimpik Yüzme havuzunda düzenlenecek. 
 
Türkiye’de 17 ilde yapılacak olan yarışmalar yüzme şenliği şeklinde düzenlenecek olup, yarışma sırasında müzik, gösteriler düzenlenecek katılımcı sporculara çeşitli hediyeler verilecek. Yarışmalara 8-12 yaş grubu sporcuların katılabileceği öğrenilirken, yarışmada belirlenecek sporcular, 2020 Olimpik Sporcu yetiştirme projesine dahil edileceği belirtildi.
 
Yarışların düzenlendiği illerin haricinde yarış düzenlenmeyen illerden de yarışlara katılım sağlanabileceği bildirilirken, lisans çıkarmak için 4 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı, spor yapabileceğine dair sağlık raporu, ile birlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü lisans ve tescil şube müdürlüğüne başvurulması gerektiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler