Trabzon'da yeni hedef Galatasaray

Spor Toto Süper Süper Final'in 2. haftasında kadın taraftarları önünde Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Trabzonspor'un yeni hedefinde lider Galatasaray var. Bordo-mavililer ezeli rakibini sahasında devirerek Avrupa vizesi için avantaj yakalamak istiyor. Beşikta

Trabzon'da yeni hedef Galatasaray

Spor Toto Süper Süper Final'in 2. haftasında kadın taraftarları önünde Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Trabzonspor'un yeni hedefinde lider Galatasaray var. Bordo-mavililer ezeli rakibini sahasında devirerek Avrupa vizesi için avantaj yakalamak istiyor.

 

Beşiktaş'ı yenerek haftalar sonra galibiyetle tanışan Karadeniz ekibi 502 gün sonra evinde derbi özlemine son verirken, yeni hedefinde ise lider Galatasaray var. Avrupa vizesi almak isteyen Trabzonspor, sahasında ezeli rakibini devirerek bu hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Siyah-beyazlı takım karşısında kritik bir zafere imza atan Bordo-mavili takım aynı tarifeyi Galatasaray'a uygulayarak sahasında yeni bir zafere daha imza atmayı planlıyor.

 

ŞENOL GÜNEŞ FUTBOLCULARI MERCEK ALTINA ALDI

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkının fazla olması nedeniyle oyuncularının zorlu maçlara motive olmakta güçlük çekeceğini düşünerek futbolcularını mercek altına aldı. Beşiktaş maçında sergiledikleri mücadeleden dolayı oyuncularını kutlayan deneyimli teknik adam, yaşanan olumlu gidişatın devamı için oyuncularıyla bir araya gelerek toplantı yaptı.

 

Oyuncularına performanslarından dolayı teşekkür eden tecrübeli teknik adamın, Beşiktaş maçını kazanarak sadece 3 puan değil, haftalardır kazanamayan bir takım olarak da büyük bir moral bulduklarını ifade etti. "Ciddiyetimizi bozmadan yolumuza aynı şekilde devam etmeliyiz" diyen Güneş'in oyuncularına, "Halen Galatasaray'ın 11 puan, Fenerbahçe'nin ise 9 puan gerisindeyiz. Onlar bizden daha avantajlı, biz daha gerideyiz. Ama yarış devam ediyor. Beşiktaş maçındaki gayretinizi ve isteğinizi Galatasaray maçında da görmek istiyorum. Önde yakaladığımız pozisyonlarda sakin olup daha akıcı oynamalıyız" dediği öğrenildi.

 

TAKIMIN YÖNETİCİSİ ZOKORA

Bordo-mavili takımın sahadaki en tecrübeli ismi olan Didier Zokora, teknik direktör Şenol Güneş'in görevlendirmesi sonucu takımı sahada yönetiyor. Diğer futbolcuların da büyük saygı duyduğu Fildişi Sahilli oyuncu takımın liderliğini yapıyor. Zokora, antrenmanlarda da tecrübelerini genç futbolculara aktarma konusunda oldukça fedakar davranarak onları yönlendiriyor.

 

KADIN TARAFTARLAR GALATASARAY MAÇINI BEKLİYOR

İki maçlık seyircisiz oynama cezası sebebiyle Beşiktaş maçını kadın ve çocukların önünde oynayan Trabzonspor'a Galatasaray mücadelesinde de büyük ilginin olması bekleniyor. Siyah-beyazlılarla yapılan karşılaşmayı Hüseyin Avni Aker'de 21 bin 727 kadın ve çocuk izlerken, bu rakamın Aslan önünde daha da artması bekleniyor. Kadın ve çocuk taraftarların zorlu maçın biletlerinin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor