Trabzon'da Volkan bilmecesi!

Trabzonspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde Karabükspor’u konuk edecek. Bordo mavili ekibin evinde oynayacağı  bu maçta Volkan Şen’in oynayıp oynamayacağı merak konusu . Trabzonspor’un evinde oynadığı Ç.Rize maçının ilk yarısının son dakikalarında se

Trabzon'da Volkan bilmecesi!

Trabzonspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde Karabükspor’u konuk edecek. Bordo mavili ekibin evinde oynayacağı  bu maçta Volkan Şen’in oynayıp oynamayacağı merak konusu . Trabzonspor’un evinde oynadığı Ç.Rize maçının ilk yarısının son dakikalarında seyirci ile tartışan ve izinsiz olarak ağlayarak sahayı terk eden Volkan ile ilgili spekülasyonlar devam ediyor. Teknik Patron Mustafa Akçay’ın bu maçın ardından Akhisar’da bu futbolcuya şans vermesi yönetim ile teknik heyetin arasını actı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Volkan Şen’e teknik ekin şans vermesi üzerine teknik heyetin kararını beğenmeyerek Volkanın cezalandırılması gerektiğini ifa etmişti.

Hacıosmanoğlu teknik heyetin kararından memnun olmadığını  belirterek” Volkan’ın seyirci ile tartışmasının ardından izinsiz sahayı terk etmesinin affedilir bir olay olmadığını söyledi.

Ardından  yöneticiler ve  teknik heyet’n hafta içinde yaptığı toplantıda  konu yine gündeme gelirken yönetim Akçay’ın kararını bir kez daha eleştirdi.

Bu olayın ardandan teknik direktör Mustafa Akçay’ın Karabük karşısında bu futbolcuya şans verip vermeyeceği ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor