Trabzon'da Türkiye'nin rakibi El Salvador

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Brezilyalı hakem Sandro Ricci yönetecek. Ricci'nin yardımcılıklarını Alessandro Rocha ve Emerson De Carvalho yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Stephane Lannoy olacak. 20 Yaş Altı Milli Tak

Trabzon'da Türkiye'nin rakibi El Salvador
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Brezilyalı hakem Sandro Ricci yönetecek. Ricci'nin yardımcılıklarını Alessandro Rocha ve Emerson De Carvalho yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Stephane Lannoy olacak.
 
20 Yaş Altı Milli Takımı'nın mücadele edeceği C Grubu'nda günün diğer maçında ile Kolombiya ile Avustralya karşı karşıya gelecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 18.00'de başlayacak.
 
Türkiye, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda en son 22 Haziran 2005'te ikinci turda İspanya ile karşılaşmıştı. 20 Yaş Altı Milli Takımı, bu tarihten tam 8 yıl sonra yine 22 Haziran tarihinde bu kez El Salvador ile yeni bir FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası maçı yapacak.
 
Şu ana kadar 1993 ve 2005 olmak üzere iki kez bu kupaya katılan Türkiye, oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 5 de yenilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor