Trabzon'da Tenis Cup tamamlandı

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon'da 2-15 Eylül tarihleri arasında Tenis Federasyonu tarafından organize edilen 50 bin dolar ödüllü Trabzon Cup Tenis Turnuvası'nın tamamlandığı belirtildi.İlk hafta yapılan müsabak

Trabzon'da Tenis Cup tamamlandı

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon'da 2-15 Eylül tarihleri arasında Tenis Federasyonu tarafından organize edilen 50 bin dolar ödüllü Trabzon Cup Tenis Turnuvası'nın tamamlandığı belirtildi.

İlk hafta yapılan müsabakalar sonucu çift bayanlarda Yuliya Beygelzımer ve Maryna Zanevska, tek bayanlarda ise Aleksandra Krunic'in birinci olduğu ifade edilen açıklamada, ikinci hafta yapılan müsabakalar sonucunda da çiftlerde Oksana Kalashnikova ve Aleksandra Krunic, tek bayanlarda Anna-Lena Fdıedsam'ın birinci olduğu kaydedildi.

Açıklamada, müsabakalarda dereceye giren sporculara kupalarının, tenis il temsilcisi tarafından takdim edildiği kaydedildi.

20130917aw000782_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler