Trabzon'da telefonla dolandırıcılık!

Dolandırıldığını fark eden baba ile kızı polis merkezine giderek müracaat bulunması üzerine dolandırılmaktan kurtuldu.Edinilen bilgiye göre, Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne maracaat eden Y.Ş, ile kızı D.Ş'yi telefonla ayrı ayrı arayan şahıs kendisini po

Trabzon'da telefonla dolandırıcılık!

Dolandırıldığını fark eden baba ile kızı polis merkezine giderek müracaat bulunması üzerine dolandırılmaktan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne maracaat eden Y.Ş, ile kızı D.Ş'yi telefonla ayrı ayrı arayan şahıs kendisini polis olarak tanıtarak dolandırılmamaları için yardım ettiğini ifade ederek verdiği hesap numarasına toplam 20 bin TL para yatırmasını istedi.

Telefon görüşmesi sonrası arayan şahıstan şüphenen baba Y.Ş. ve kızı D.Ş. parayı yatırmadan önce polis merkezine giderek müracaatta bulunurken, burada dolandırılmaya çalışıldığını öğrendiler. Y.Ş ile D.Ş, şüpheli şahıstan şikayetçi olduklarını belirtirlerken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor