Trabzon'da Suriye için futbol maçı

Gülbaharhatun Koleji, Kimse Yok mu Derneği'nin "Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye" kampanyasına katkıda bulunmak için öğretmenleri ile okulun futsal takımı arasında maç düzenledi.Gülbaharhatun Koleji'nin spor salonunda yapılan karşılaşma için bastırılan

Trabzon'da Suriye için futbol maçı

Gülbaharhatun Koleji, Kimse Yok mu Derneği'nin "Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye" kampanyasına katkıda bulunmak için öğretmenleri ile okulun futsal takımı arasında maç düzenledi.

Gülbaharhatun Koleji'nin spor salonunda yapılan karşılaşma için bastırılan biletlerin tamamı satıldı. Bilet satışından elde edilen 2 bin 430 TL ise okul müdürü Zafer Gömleksiz tarafından Kimse Yok mu Derneği Trabzon Şubesi yöneticilerinden Kerim Altun'a teslim edildi.
 
Altun, öğretmen ve öğrencilere yardımlarından dolayı teşekkür ederken, bağışı en kısa zamanda Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını ifade etti. 
 
Gülbaharhatun Koleji Müdürü Gömleksiz, Suriye için düzenledikleri futbol karşılaşmasını öğrencilerinde toplumsal sorumluluk bilinci oluşması için yaptıklarını söyledi. Okulun beden eğitimi öğretmeni İskender Erkaçmaz ise mağdur durumda olan Suriyeliler için yaptıkları organizasyona beklediklerinden büyük ilginin olduğunu ifade etti. 
 
Yardım maçında oynayan öğrencilerden Mertcan Erdem, "Bu yaptığımız çalışmayla Suriye'de zor durumda olan kardeşlerimize biraz olsun yardımcı olabildiysek ne mutlu bize." derken, öğrencilerden Alperen Koçak da, "Biz burada sıcacık bir okulda eğitim görürken Suriye'deki kardeşlerimizi düşünmesek bize yakışmazdı." diyerek duygularını paylaştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor