Trabzon'da Soner şoku

Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Soner yaşadığı talihsizlik sonucu oyuna girmesi ile çıkması bir oldu.Süper Toto Süper Lig'in 6. haftasında Konyaspor ile Hüseyin Avni Aker stadında karşılaşan Trabzonspor'da talihsiz bir an yaşandı. 67. dakikada

Trabzon'da Soner şoku

Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Soner yaşadığı talihsizlik sonucu oyuna girmesi ile çıkması bir oldu.

Süper Toto Süper Lig'in 6. haftasında Konyaspor ile Hüseyin Avni Aker stadında karşılaşan Trabzonspor'da talihsiz bir an yaşandı. 67. dakikada Paulo Henrique!nin yerine oyuna dahil olan Soner Aydoğdu topla ilk buluştuğu pozisyonda yerde kaldı. Saha kenarında yapılan ilk müdahalenin ardından oyuna devam eden Soner daha sonra 74. dakikada oyuna devam edemeyerek oyundan alındı ve yerine Abdulkadir oyuna dahil oldu.

Yaşanan bu olayın ardından omuzundan sakatlandığı tespit edilen Soner'in, MR çekilmek üzere hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Genç oyuncunun sakatlığının ne boyutta olduğu bu MR sonucu netlik kazanacak.

dsc_0339.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor