Trabzon'da Sol Bamba sona doğru

İngiltere’nin Leicester City ile yaşanan tüm pürüzleri gideren bordo-mavililer Sol Bamba’ya imza attırmaya hazırlanıyor. Trabzonspor diğer transferler için ise UEFA’nın vereceği karara odaklandı.  Futbol’da şike ve teşvik davası nedeniyle mesaisinin büyük

Trabzon'da Sol Bamba sona doğru

İngiltere’nin Leicester City ile yaşanan tüm pürüzleri gideren bordo-mavililer Sol Bamba’ya imza attırmaya hazırlanıyor. Trabzonspor diğer transferler için ise UEFA’nın vereceği karara odaklandı. 

 

Futbol’da şike ve teşvik davası nedeniyle mesaisinin büyük bir bölümünü bu dava için harcayan Karadeniz ekibi, davaya ara verilmesin ardından transfer çalışmaları yeniden hız verdi. Fildişi Sahilli oyuncuyla her konuda anlaşma sağlayan Karadeniz ekibi, oyuncunun Türkiye’ye gelmesiyle ilgili olan işlemleri tamamlanmasının ardından 27 yaşındaki stopere imza attırmayı planlıyor.

 

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girme amacında olan Trabzonspor yönetiminin, transferde hata yapmamak için hızlı hareket etmeme kararı alırken, yapılacak olan transferlerin kamp yetiştirilmesi ince eleyip sık dokuyor.

UEFA’nın Türk takımları hakkında vereceği kararından etkili olacağı transfer çalışmalarında, temaslarını hızlandırmayı planlayan Trabzonspor elinde bulanan ve teknik direktör Şenol Güneş’in gitmesi yönünde onay verdiği oyuncuları göndermesi durumunda yurt dışında yapmayı planladığı transferleri yön verecek.

 

Vitesse'de forma giyen Büttner’in kadroya katılması beklenirken, bordo-mavililer Alper Potuk, Eneramo ve Dany transferi içinde girişimlerini sürdürüyor.

 

UEFA’NIN KARARINA ODAKLANILDI - Devamı Sayfa 2'de

 

UEFA’nın Fenerbahçe’ye ceza vereceği düşünen Karadeniz ekibi Şampiyonlar Ligine katılma umutlarını sürdürürken, transferlerinide bu karara göre yön verecek.

Yabancı transferlerinde diğer takımlar gibi bekleyen Karadeniz ekibi UEFA’nın Türk takımların hakkında vereceği karara odaklanırken, görüşüp anlaşmaya vardığı yabancı oyuncular konusunda acele etmezken alınacak olan karar sonrası yurt dışı transferlerine yön verecek.

Geçtiğimiz sezon aniden Şampiyonlar Ligi’ne dahil olmanın sancılarını yaşamasına rağmen iyi işler imza atan bordo-mavililer bu kez devler ligine daha hazırlıklı ve planlı bir şekilde girmeyi istiyor.

 

ADRİAN BİLİNDİĞİ GİBİ

EURO 2012 için hazırlıklarını sürdüren ev sahibi Polonya hazırlık karşılaşmasında Andorra ile karşı karşıya geldi. Legia Stadyumu'nda oynanan ve Adrian Mierzejewski’nin 58. dakikada Obraniak'ın yerine oyuna dahil olduğu maçı ev sahibi ekip 4-0'lık sonuçla kazanmayı başardı.

Trabzonspor’un 10 numarası Adrian bordo-mavili takımda olduğu gibi Polonya Milli Takımında da oyuna sonradan girmeleriyle dikkat çekerken istikrarsız bir görüntü sergiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler