Trabzon'da Seyyah-Bizim İller projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü “Seyyah-Bizim İller” adı altında yeni bir gezi ve etkinlik programı düzenliyor. Geçtiğimiz sene Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Seyyah-Ulu Çınar‘ın izinde projes

Trabzon'da Seyyah-Bizim İller projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü “Seyyah-Bizim İller” adı altında yeni bir gezi ve etkinlik programı düzenliyor. 

Geçtiğimiz sene Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Seyyah-Ulu Çınar‘ın izinde projesinin gençler tarafından benimsenmesinin ardından bu yıl da “Seyyah-Bizim İller” Projesini hayata geçiyor.
 
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı “Bakanlığımız tarafından 2012 yılında hayata geçirilen ve Trabzon’dan 1000’ün üzerinde gencimizi farklı illere gönderdiğimiz ve 2 bin 500 kişiyi ağırladığımız ‘Seyyah Ulu Çınar’ projesi geliştirilerek 1 günlük programlar halinde yeniden gençlerle buluşturuluyor” dedi.
 
Yazıcı, bu yıl düzenlenecek olan Seyyah -Bizim İller projesinin 4 Şubat -26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirileceğini ifade ederek “Ücretsiz olarak düzenlenecek olan Seyyah -Bizim İller Projesi’ne 14-18, 19-26 yaşları arasındaki gençler ilçelerimizden ilimize, il merkezimizden ilçelere ve ilçelerden ilçelerimize seyahat edeceklerdir.
 
Seyyah-Bizim İller projesine katılmak isteyen gençlerimiz veli izin belgesini doldurarak Trabzon Gençlik Merkezi’ne başvuru yapabilirler'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor