Trabzon'da şampiyonlar belli oldu

    Trabzon'da, bu yıl 10'uncusu düzenlenen Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası sona erdi.      Hayri Gür Spor Salonu'nda, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ve İstanbul Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Spor Derneği tarafından gerçekleştirilen şampi

Trabzon'da şampiyonlar belli oldu

    Trabzon'da, bu yıl 10'uncusu düzenlenen Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası sona erdi. 
     Hayri Gür Spor Salonu'nda, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ve İstanbul Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Spor Derneği tarafından gerçekleştirilen şampiyonada, Erkekler Süper Lig'de 16, 1. Lig'de 64, bayanlarda da 6 takım mücadele etti. 
     400 sporcunun katıldığı ve takımların kıyasıya mücadele ettiği şampiyona final müsabakalarıyla tamamlandı. 
     Şampiyonada, Erkekler Süper Lig'de Çemtaş (Bursa) birinci, Alsim Alarko (Kocaeli) ikinci, Telas Lastik (İstanbul) üçüncü ve Türk Telekom (Ankara) dördüncü oldu. Bayanlardaki sıralama da Turkcell (İstanbul), Hayvancılık Genel Müdürlüğü (Ankara), THY Teknik (İstanbul) ve Yeditepe Üniversitesi (İstanbul) olarak gerçekleşti. 
     Müsabakalar sonunda Erkekler 1. Lig'de Sistem Reklamcılık (İstanbul), Bosch (Bursa), İGDAŞ B (İstanbul) ve İzocam (Kocaeli) Süper Lig'e yükseldi. Erkekler Süper Lig'deki Tabip Odası (Bursa), MAN (Ankara), Frıtolay (Kocaeli) ve Syngenta (İzmir) ise 1. Lig'e düştü. 
     Şampiyonada dereceye giren takımlara madalya ve ödüllerini Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen verdi. 
     Masa Tenisi İl Temsilcisi Gürhan Zengin ''Amacı kurumlar arası kaynaşmayı sağlamak olan şampiyona çok güzel geçti. Maçlar çok centilmenceydi. Trabzon'da daha büyük bir organizasyon düzenlemek istiyoruz'' dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor