| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 14 Mart 2011 22:58

Trabzon'da Onur'suz ilk idman!

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı.Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde, Hayrettin Şiranlı Sahası'nda yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan En

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde, Hayrettin Şiranlı Sahası'nda yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Engin Baytar ile kaleci Onur Recep Kıvrak katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Selçuk ise takımdan ayrı olarak koştu.

Bordo-mavili oyuncular idmanda koşu ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!