| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 07 Nisan 2012 14:29

Trabzon'da mini Kick Boks sınavı

Trabzon Belediyespor ve Dengespor’dan toplam 30 sporcunun katıldığı kuşak sınavında ilk sınavına giren yeni sporcuların bir hayli heyecanlı oldukları gözlendi.  Sporcular 3 ayda bir terfi sınavlarına giriyorlar. Trabzon Belediyespor Kulübü Antrenörü Musta

Trabzon Belediyespor ve Dengespor’dan toplam 30 sporcunun katıldığı kuşak sınavında ilk sınavına giren yeni sporcuların bir hayli heyecanlı oldukları gözlendi. 

 

Sporcular 3 ayda bir terfi sınavlarına giriyorlar. Trabzon Belediyespor Kulübü Antrenörü Mustafa Durmuşoğlu sporcuların ilk sınavının oldukça iyi geçtiğine dikkat çekerek, “İlk olması nedeniyle sporcular bir hayli heyecanlıydı fakat yeni olmalarına rağmen bir o kadar da başarılıydılar.

 

 

Önlerindeki ağabeyleri gibi geleceğin şampiyon adayları olduğunu bize gösterdiler. Başarılı sporcuları cani gönülden kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!