Trabzonda Mali Kurul sürüyor

Trabzonspor'un Olağan Mali Genel Kurulu bugün Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleşiyor.Başkan Sadri Şener'in de katılacağı genel kurulda mali konularda yönetimin bugünkü harcamaları tartışılacak ve Trabzonspor'un borç tablosu ve gelirleri bug

Trabzonda Mali Kurul sürüyor

Trabzonspor'un Olağan Mali Genel Kurulu bugün Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleşiyor.

Başkan Sadri Şener'in de katılacağı genel kurulda mali konularda yönetimin bugünkü harcamaları tartışılacak ve Trabzonspor'un borç tablosu ve gelirleri bugün mali genel kurulda belli olacak. 

Trabzonspor'un transfere harcadığı paranın 25 Milyon 770 bin Euro olarak açıklanması, transferden elde ettiği gelirin 9 Milyon 617 bin Euro olarak açıklanması bekleniyor.

Trabzonspor'un Umut Bulut, Jaja, Mehmet Çakır ve Engin Baytar'dan Total'de 9 Milyon 617 bin Euro gelir elde ettiği şeklinde açıklanması bekleniyor.

Trabzonspor'un toplam borcunun ise 99 Trilyon 741 Milyar 264 Milyon TL olarak açıklanması bekleniyor.

Trabzonspor'un Mali Genel kuruluna eski başkanlardan Salih Erdem, Ahmet Celal Ataman, Özkan Sümer katıldı.

Beklenenden fazla katılımın olduğu genel kurulda üyeler kartlarını alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Başkan Sadri Şener kongre salonuna kongrenin başlamasına yarım saat kala geldi.

Şener yöneticilerle birlikte uzun süre oturduğu yerde durum değerlendirmesi yaptı. Yönetimin faaliyet raporunu kulüp genel müdürü Sinan Zengin okudu.

Trabzonspor'un gider hanesinde en fazla rakamı 25 Milyon Euro ile transfer giderleri oluşturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor