Trabzon'da liderlik hesapları

Trabzonspor, Cuma günü deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılarak haftayı lider kapatmanın planlarını yapıyor.Rakibini yenip, lider Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyecek olan bordo-mavililer, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İt

Trabzon'da liderlik hesapları

Trabzonspor, Cuma günü deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılarak haftayı lider kapatmanın planlarını yapıyor.

Rakibini yenip, lider Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyecek olan bordo-mavililer, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İtalya devi Inter'in karşısına moralli çıkmak istiyor. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda ligin yeni takımlarından Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor liderlik hesapları yapmaya başladı. 21 puanlı Fenerbahçe'yi 19 puan ile geriden takip eden Bordo-mavililer haftayı 3 puanla kapatmayı hedeflerken, Sarı-lacivertli takımın da puan kaybetmesini bekleyecek. Zorlu
bir döneme girecek olan Trabzonspor, her maçtan moralli çıkarak diğer maça hazırlanmayı planlıyor. Bunun ilk sınavını Mersin İdman Yurdu karşısında verecek olan bordo-mavililer rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, İtalya devi Inter ile oynayacağı maça moralli çıkmanın hesaplarını yapıyor. Bordo-mavili takım liderlik hesapları yapmasının yanı sıra 8 maçtır yakaladığı yenilmezlik unvanını da sürdürmek istiyor. Elde ettiği havayı bozmak istemeyen Trabzonspor, alacağı 3 puan ile evine dönmeyi amaçlarken, son iki haftaya sığdırdığı seri galibiyete 3. eklemek istiyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Milli Takımlarda bulunan oyuncularının dönmesini bekliyor. Milli ara nedeniyle taktik ağırlık çalışma yapmakta zorlanan deneyimli teknik adam, Mersin İdman Yurdu ile oynanacak olan karşılaşmaya temkinli yaklaşıyor. Zorlu maçlar öncesi sakatlıklardan endişe eden deneyimli teknik adam, oyuncuların durumu hakkında sağlık kurulundan düzenli bilgi alıyor.

Yoğun maç temposunda herkesin dikkatli olmasını ve kendine çok iyi bakmasını istedi. Zorlu dönemde her oyuncuya ihtiyacı olduğunu takımı ile paylaşan Güneş, forma bekleyen oyuncuların kendilerini hazır tutmasını ve şans geldiğinden bunu iyi kullanmaları gerektiğini belirtti. Mersin İdman Yurdu'nun takım oyunu oynayan bir ekip olduğunu ifade eden Güneş'in, "Deplasmanda oynayacağız ve bizim için zor bir maç olacak. Sabırla oynamalıyız. Taraftarın ateşli olacağı bölümlerde agresif davranışlar istemiyorum.

Herkes galibiyete odaklansın. Diğer etkenler ise kendiliğinden gelir. Maçları tek tek düşünüp yolumuza devam etmeliyiz" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler