Trabzon'da Kocaeli hazırlığı başladı.

Trabzonspor Kocaelispor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Trabzon'da Kocaeli hazırlığı başladı.



Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında kendi sahasında averajla ligin son sırasında bulunan Kocaelispor ile karşılaşacak olan lider Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Elinden sakatlığı bulunan kaleci Tolga Zengin de fizyoterapist eşliğinde topla çalışmalara başladı. Oyuncularına düz koşunun ardından kenarlardan gelen ortalara şut çalışması yaptıran Teknik Direktör Ersun Yanal'ın oyuncularından isabetli vuruşlar yapmasını istedi. Ersun Yanal, isteklerini yerine getirmeyen oyuncularına uyarılarda bulunarak, sert bir dille uyardı.

Bu arada Teknik Direktör Ersun Yanal, kart cezalısı oldukları için Kocaelispor karşısında forma giyemeyecek olan Egemen ile Colman'ın yerine forma vereceği oyuncuları belirlemeye çalışıyor.

Savunmada Egemen'in yokluğunda Giray Kaçar'a şans vermesi beklenen Ersun Yanal'ın orta sahada ise Colman'ın yerini Serkan Balcı'ya vermeyi planlarken, sağ tarafa ise Tayfun'u yerleştirmenin planlarını yapıyor. Tecrübeli teknik direktör, diğer alternatif olarak ise Serkan Balcı'yı sağ tarafta tutarak Arjantinli oyuncunun yerine Ceyhun Gülselam'a forma şansı verebileceği belirtiliyor.

Trabzonspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

SADİ TEKELİOĞLU YENİDEN TRABZONSPOR'DA
Trabzonspor Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörlüğü görevine getirilen teknik direktör Sadi Tekelioğlu yeni görevine başladı. Sadi Tekelioğlu, Trabzonspor'da 2000-2001 ve 2001-2002 sezonlarında Trabzonspor A Takımında teknik direktörlük görevlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor