Trabzon'da kaptan yalnız bırakmıyor

Trabzonsporun kaptanı Tolga Zengin sakatlanmasının ardından idmanları kolu alçıda olmasına rağme takip etmeyi bırakmıyor.Trabzonspor Kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada: "Şampiyon takımımızın Sivasspor ile oynadığı müsabakada köprücük

Trabzon'da kaptan yalnız bırakmıyor

Trabzonsporun kaptanı Tolga Zengin sakatlanmasının ardından idmanları kolu alçıda olmasına rağme takip etmeyi bırakmıyor.

Trabzonspor Kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada: "Şampiyon takımımızın Sivasspor ile oynadığı müsabakada köprücük kemiğinden sakatlanan kaptanımız Tolga Zengin kolunun askıda olmasına rağmen antrenmanları kaçırmıyor.
 
Sivil kıyafetlerle antrenman sahasına gelen ve Tenik Direktörümüz Şenol Güneş'le takım arkadaşlarına moral veren Tolga'nın bu sorumluluk anlayışı örnek gösteriliyor. Biz de Kaptanımız'a bir an önce eski sağlığına kavuşarak arkadşalarının arasına dönmesi dileğinde bulunuyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor