"Trabzon'da iyi maç yapacağız"

İbrahim Toraman, Spor Toto Süper Lig'de 27 Kasım Pazar günü Trabzonspor ile deplasmanda yapacakları maçla ilgili olarak konuştu.Beşiktaş Futbol Takımı'nın kaptanı İbrahim Toraman, Spor Toto Süper Lig'de 27 Kasım Pazar günü Trabzonspor ile deplasmanda yapa

"Trabzon'da iyi maç yapacağız"

İbrahim Toraman, Spor Toto Süper Lig'de 27 Kasım Pazar günü Trabzonspor ile deplasmanda yapacakları maçla ilgili olarak konuştu.

Beşiktaş Futbol Takımı'nın kaptanı İbrahim Toraman, Spor Toto Süper Lig'de 27 Kasım Pazar günü Trabzonspor ile deplasmanda yapacakları maçın kendileri için zorlu geçeceğini belirterek, ''Gücümüzü sahaya yansıtıp, galip gelmek istiyoruz'' dedi.

İbrahim Toraman, Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası'nın Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'ndeki şubesinin açılışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendilerini hafta sonunda zorlu bir maçın beklediğini dile getirdi.

Trabzonspor'un iyi bir rakip olduğunu kaydeden İbrahim Toraman, ''Önemli bir maç. Zor bir deplasman. Takım olarak iyi durumdayız. Son maçımızda iyi bir performans ortaya koyduk. Trabzonspor maçı zor olacaktır. İyi bir atmosferde maç yapacağız. Gücümüzü, kuvvetimizi o gün sahaya yansıtıp, o maçtan galip gelerek ayrılmak istiyoruz'' dedi.

Trabzonspor'un kaliteli oyunculara sahip olduğunu ifade eden deneyimli futbolcu, ''Onun haricinde, statta çok iyi bir atmosfer bizi bekliyor. Biz bunların bilincinde oraya gidiyoruz. Zor bir karşılaşma olacak. İyi bir oyun ortaya koyup, galibiyetle dönmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Sakatlığının geçtiğini dile getiren İbrahim Toraman, ''İki hafta takımla çalıştım. Tabii ki maç eksiğim var. Onu da ekstra çalışmayla gidermeye çalışıyorum. İlerleyen zamanlarda hazır duruma gelip, görev verilirse en iyi şekilde yapacak duruma geleceğim'' dedi.

Beşiktaş'taki ekonomik durumun takıma nasıl yansıdığına ilişkin soru üzerine, bu konuda endişesi olmadığını dile getiren İbrahim Toraman, şöyle konuştu: ''Açıkçası bu konudaki haberleri okumadım ama, bu gibi durumlarda, bu gibi söylentiler her yerde olan şeyler. 

Avrupa'da ve komşu ülkelerde de hep aynı sıkıntılar yaşanıyor. Zaman zaman böyle sıkıntılar olmuştur. Ben uzun yıllar bu camiadayım, bu formayı giyiyorum. İlerleyen zamanlarda sıkıntılar hep giderilmiştir. Bunların çok konuşulması bizim için hoş şeyler değil. Her kulüp yaşamıştır. Avrupa'da da örnekleri vardır. Ben, Beşiktaş Kulübü'nde hiçbir oyuncunun maddi olarak bir sıkıntısının olacağını uzun vadede düşünmüyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor