Trabzon'da İl birincileri ödüllerini aldı

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlenen Okullararası küçükler ve minikler Masa Tenisi İl Şampiyonası sona erdi. Mehmet Akif Ersoy spor kompleksi çok amaçlı spor salonunda yapılan şampiyonada Küçük Erkek:13,Küçük k

Trabzon'da İl birincileri ödüllerini aldı

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlenen Okullararası küçükler ve minikler Masa Tenisi İl Şampiyonası sona erdi.

 
Mehmet Akif Ersoy spor kompleksi çok amaçlı spor salonunda yapılan şampiyonada Küçük Erkek:13,Küçük kız:5Minik erkek:6,Minik kız:5 okul takımı mücadele etti. 
 
Karşılaşmalar sonunda,  küçük kızlarda 1- Of Bölümlü Mehmet Akif Ersoy İlkokulu,2- Esiroğlu 75.Yıl İMKB YBİO,3-Of İsmail Yıldırım İlkokulu,4-Beşirli İMKB Ortaokulu küçük erkeklerde 1- Of Bölümlü Mehmet Akif Ersoy İlkokulu,2- Beşirli İMKB Ortaokulu3- Merkez Bulak Ortaokulu,4- Ö.Alparslan Eğitim Kurumu oldu.
Minik kızlar da 1- Beşirli İMKB Ortaokulu2- Osman Altuntaş Ortaokulu3- Merkez Kanuni İlkokulu4- İskenderpaşa Ortaokulu Minik erkeklerde 1- Merkez Kanuni İlkokulu2-Ö.Alparslan Eğitim Kurumu3-Yol-İş Sendikası Ortaokulu olurken karşılaşmalar sonunda dereceye giren okullara kupa ve belgeleri verildi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler