Trabzon'da Henrique sakatlandı!

 Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Karabükspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor'da bu maçın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bordo mavili takım bu sabah yaptığı antrenmanın ardından teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde akşam idmanını da gerç

Trabzon'da Henrique sakatlandı!

 Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Karabükspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor'da bu maçın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bordo mavili takım bu sabah yaptığı antrenmanın ardından teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde akşam idmanını da gerçekleştirdi.

Antrenmana milli takımda bulunan Onur, Aykut Demir, Yusuf, Zokora, Bamba, Adrian ve Janko'yla birlikte izinli olan Giray ve son anda sakatlığı çıkan Henrique katılmadı. Henrique'nin sağ ön uyluk adalesinde ezilme olduğu ancak durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

Öte yandan bordo mavililer idman öncesinde Kahramanmaraş Trabzonspor Futbol Okulu'ndan gelen ziyaretçileri ağırladı. Teknik ekibe çiçekle birlikte Maraş dondurması getiren ziyaretçilere kulüp dergisi dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor