Trabzon'da gündem genel kurul

Trabzonspor'da gözler yarın yapılacak Mali Genel Kurul toplantısına çevrildi. Kongreye katılmak için 6 bin 928 delege aidatını yatırdı. Toplantıda kulübün borcu açıklanacak. Son Divan'da rakam 110 milyon TL idi.GÜNEŞ'LE TRANSFER ZİRVESİBaşkan Şener, kongr

Trabzon'da gündem genel kurul

Trabzonspor'da gözler yarın yapılacak Mali Genel Kurul toplantısına çevrildi. Kongreye katılmak için 6 bin 928 delege aidatını yatırdı. Toplantıda kulübün borcu açıklanacak. Son Divan'da rakam 110 milyon TL idi.

GÜNEŞ'LE TRANSFER ZİRVESİ
Başkan Şener, kongre için bugün Trabzon'a geldi. Yönetimle mali tablolara son şekli verecek olan Şener'in, Şenol Güneş ile de transfer konusunda fikir alışverişi yapması bekleniyor.

Trabzonspor'un Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündemle yarın (Cumartesi) saat: 11.00'de KTÜ Atatürk Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilecek.
 

GÜNDEM :

1- YOKLAMA VE AÇILIŞ,
2- GENEL KURUL DİVANININ OLUŞTURULMASI, SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI,
3- GÜNDEMİN GENEL KURULA SUNULMASI,
4- YÖNETİM KURULU İDARİ VE MALİ RAPORLARININ OKUNUP GÖRÜŞÜLMESİ,
5- DENETLEME KURULU RAPORUNUN OKUNUP GÖRÜŞÜLMESİ,
6- YÖNETİM KURULU RAPORLARININ İBRASI,
7- DERNEK VE BAĞLI ŞİRKETLERİN 2013 YILI KONSOLİDE VE SOLO BÜTÇELERİNİN OKUNUP GÖRÜŞÜLMESİ VE ONAYLANMASI,
8- TÜZÜĞÜMÜZÜN 16. MADDESİ GEREĞİ AİDAT MİKTARLARININ GÖRÜŞÜLMESİ,
9- DİLEK VE TEMENNİLER,
10- KAPANIŞ.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor