Trabzon'da gözler Platini'de

UEFA Başkanı Michel Platini, Spor Toto Süper Lig'de yaşanan şike sürecinin ardından , 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a verilmesi noktasında bordo-mavili kulübün umudu oldu. Avrupa Futbol Federasyonu Birliği'nin (UEFA) 22 Mart Perşembe

Trabzon'da gözler Platini'de

UEFA Başkanı Michel Platini, Spor Toto Süper Lig'de yaşanan şike sürecinin ardından , 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a verilmesi noktasında bordo-mavili kulübün umudu oldu.

 

Avrupa Futbol Federasyonu Birliği'nin (UEFA) 22 Mart Perşembe günü İstanbul'da yapılacak olan 36 kongresi öncesi yapılacak olan yönetim kurulu toplantılarını ve bir dizi temaslar için Türkiye'de bulunacak olan UEFA Başkanı Michel Platini, şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a verilmesi konusunda bordo-mavili kulübün umudu oldu.

 

UEFA Başkanı Michel Platini, İsviçre'de Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören'le yaptığı görüşmede, şike ile ilgili kararın kongre sonrası ama mutlaka Play-Off'tan önce verilmesi konusunda fikir birliğine varmasını ardından gözler Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) vereceği karara çevrilirken, Trabzonspor cephesinde ise şampiyonluk kupasının bordo-mavili kulübe verileceği noktasında büyük bir fikir birliği var.

 

Daha önceki dönemlerde "Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligine neden almadığımızı herkes biliyor"diye demeç veren UEFA Başkanı, Trabzonspor'u şampiyonlar ligine davet ederek bir nevi bordo-mavili kulübü 2010-2011 sezonunun şampiyonu olarak ilan etmişti.

TFF'nin halen daha bu konuda bir karara varamaması ve yaşanan tüm gelişmelerin ardından Platini'nin Türkiye'de yapacağı görüşmeler bordo-mavili kulübün umutlarını artırdı.

 

Başta başkan Sadri Şener ve Yönetim Kurulu ise gelişmeleri yakından takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor