Trabzon'da gözler Henrique'de!

UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe günü Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı Apollon Limassol ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da gözler yine Brezilyalı forvet oyuncusu Paulo Henrique'nin üzerinde olacak.Bordo - mavili forma altında bu sezon 8 gol atan ve bu goller

Trabzon'da gözler Henrique'de!

UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe günü Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı Apollon Limassol ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da gözler yine Brezilyalı forvet oyuncusu Paulo Henrique'nin üzerinde olacak.

Bordo - mavili forma altında bu sezon 8 gol atan ve bu gollerin 7'sini Avrupa Ligi'nde kaydeden Henrique, Apollon maçında da fileleri sarsmayı çok istiyor. Brezilyalı golcü, attığı gollerin tamamen takım başarısı olduğunu vurgulayarak, "Bana o pozisyonları yaratan takım arkadaşlarım. Onlar olmasa attığım goller de olmaz. Kendi adıma iyi bir sezon geçiriyorum. Bu yıl benim için çok özel bir yıl olacak. Umarım tüm camianın beklentilerini en iyi şekilde karşılarım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler