Trabzon'da gözler Fener maçında

Galatasaray deplasmanından 1 puanla dönerek Play-off'u garantileyen Trabzonspor'da gözler ezeli rakibi Fenerbahçe ile sahasında oynayacağı maça çevrildi. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kalarak Play-off girme

Trabzon'da gözler Fener maçında

Galatasaray deplasmanından 1 puanla dönerek Play-off'u garantileyen Trabzonspor'da gözler ezeli rakibi Fenerbahçe ile sahasında oynayacağı maça çevrildi.

 

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kalarak Play-off girmeyi garantileyen Trabzonspor'da gözler şampiyonluk polemeiği yaşadığı Fenerbahçe ile sahasında oynayacağı maça çevrildi. Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmanın bordo-mavili takım için anlamı çok büyük olurken, Karadeniz ekibi sahasında oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılarak yeni adı "Süper Final" olan turnuvaya avantajlı girmeyi hedefliyor.

 

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor 82 puan elde etmesine rağmen şampiyonluğu averajla Fenerbahçe'ye kaptırmıştı. 3 Temmuz'da başlayan şike sürecinin ardından iki kulüp arasında yaşanan şampiyonluk polemiği bu sezon boyunca spor kamuoyunun ilk gündem maddesini alırken, bordo-mavili kulüp şampiyonluk kupasının kendilerine verilmesini isterken, sarı-lacivertli kulüp ise buna tepki göstererek kupayı iade etmeme konusunda direnişini sürdürüyor.

Ezeli rekabetin yanı sıra son dönemde yaşanan kupa polemiği iki takım arasında Trabzon'da oynanacak olan karşılaşmaya ayrı bir hava katarken, şike sürecinin ardından ilk kez Avni Aker'de Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan bordo-mavili taraftarlarda müsabakaya ayrı bir heyecanla bekliyor.

 

TRABZONSPORLU TARAFTARLARIN TWİTTER MESAJLARI

Trabzonspor'lu taraftarlar Twitter'den karşılşamanın hakemi Cüneyt Çakır'a ateş püskürdü. Çakır'ın vermiş olduğu kararların yanlış olduğuna dikkat çeken bordo-mavili taraftarlara Selçuk İnan ve Emre'nin oyundan atılması gerektiği konusunda yorumlarda bulundu. Takım vermiş olduğu mücadeleden dolayı kutlayan taraftarlar "Canınız Sağolsun" twittleri atarken Trabzonspor'un tek golünü atan Burak Yılmaz'ı ise pas vermediği gerekçesiyle eleştirdi. Galatasaray maçında alışılagelmiş giyim tarzı dışında farklı bir tarz ile kulübede yer alan teknik direktör Şenol Güneş'in yeni imajını ise taraftarlar beğendi. Bu konuda bir çok twitter atan taraftarlar "Bu tarzı kim düşünmüşse helal olsun" yorumlarında bulundular.

 

GİRAY TARAFTARLARI TWİTTER'DAN RAHATLATTI

Galatasaray maçında kafasına aldığı darbe sonrası sakatlanan ve cilt altı kanaması geçiren Giray Kaçar, bordo-mavili taraftarları kendisine ait twitter hesabından rahatlattı. Kendisine mesaj atan herkese teşekkür eden Giray, "Allaha çok şükür çok ciddi bir durumum yok" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor