Trabzon'da futbol sever kadınlar

 Trabzon’da bir grup futbol sever kadın kendi aralarında futbol müsabakası düzenledi.Trabzon Gazipaşa Mahallesinde bulunan ve yeniden restorasyon edilen Trabzon Halı sahasında her hafta maç yapan futbol sever kadınlar sahada oynadıkları futbol ile erkekle

Trabzon'da futbol sever kadınlar

 

Trabzon’da bir grup futbol sever kadın kendi aralarında futbol müsabakası düzenledi.

Trabzon Gazipaşa Mahallesinde bulunan ve yeniden restorasyon edilen Trabzon Halı sahasında her hafta maç yapan futbol sever kadınlar sahada oynadıkları futbol ile erkekleri aratmadılar.  Erkeklerde daha iyi ve daha centilmen oynayan kadınlar oynadıkları futbol ile de göz doldurdular.

İşletme sahibi Murat Durmuş, “ kadınların böyle organizasyon yaparak futbol oynaması gerekli. Bu spor sadece erkeklerin sporu değil kadınların da sporu o yüzden desteklenmeli. Tesislerimiz alt yapı olarak bu hizmette yeterli.”dedi. 

Trabzon halı sahanı bu tür organizasyonlara sürekli yer verdiğini söyleyen diğer işletme sahibi Engin Aydın, “ Trabzon bir futbol kenti ve bu futbol kenti içerisinde kadınlar son dönemlerdir futbolla bu şehirde müdahil oluyorlar. Bizde Trabzon halı saha yeni yüzüyle birlikte futbol sever kadınlara tam desteğimizi veriyoruz. Sahamızı yeni yapılanma ile genişlettik ve büyüttük. Trabzon merkeze en yakın saha ve kadınların yürüyüş mesafesinde. Trabzon halı saha olarak kadın futboluna tam destek veriyoruz.”dedi. 

1.20121018122331.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor