Trabzon'da eskrim sona erdi.

 Trabzon'un Yomra İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Büyükler Eskrim Şampiyonası, yapılan müsabakalarla sona erdi.18 ilden 141'i erkek, 81'i bayan toplam 222 sporcunun mücadele ettiği şampiyonanın ikinci günün de bayanlar piste çıktı. Trabzon'da düzenlenen Tür

Trabzon'da eskrim sona erdi.

 

Trabzon'un Yomra İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Büyükler Eskrim Şampiyonası, yapılan müsabakalarla sona erdi.18 ilden 141'i erkek, 81'i bayan toplam 222 sporcunun mücadele ettiği şampiyonanın ikinci günün de bayanlar piste çıktı.
 
Trabzon'da düzenlenen Türkiye Büyükler Eskrim Şampiyonası sona erdi 
 
Trabzon'un Yomra İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Büyükler Eskrim Şampiyonası, yapılan müsabakalarla sona erdi. 18 ilden 141'i erkek, 81'i bayan toplam 222 sporcunun mücadele ettiği şampiyonanın ikinci günün de bayanlar piste çıktı. Epe kategorisinde Reha Doğan, Kılıç kategorisinde Tuğçe Simay Koç, Flöre kategorisinde de İrem Karamete Türkiye şampiyonu oldu. 
 
Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin, sporcuların formda olmalarının son derece sevindirici olduğunu kaydetti. Şampiyonanın her anlamda olumlu geçtiğini ifade eden Başkan Bilgin, hedeflerinin 2016 olimpiyatlarında yer almak olduğunu belirterek, gençlerimizin yetenekleri ve hırsları, bu yolda emin adımlarla yürüdüklerinin bir göstergesi olduğunu söyledi. 
 
Bayanlar kategorilerinde madalya alan sporcular ise şunlar: 
 
Epe Kategorisi 
 
1. Reha Doğan (İstanbul) 
 
2. Begüm Ataker (Ankara) 
 
3. Gökçe Günaç (İstanbul), Dilara Ünal (Bolu) 
 
Flöre Kategorisi 
 
1. İrem Karamete (İstanbul) 
 
2. Cansu Umay Vardar (İstanbul) 
 
3. Elif Erbil (İstanbul), Merve Karamete (İstanbul) 
 
Kılıç Kategorisi 
 
1. Tuğçe Simay Koç (Ankara) 
 
2. Ayşe Cansu İnal (Kocaeli) 
 
3. İrem Yıldırım (Ankara), Emine Irmak Yücel (İstanbul)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor